Tulevat tapahtumatSkipittelyt kerran kuukaudessa Pääkaupunkiseudulla ja Turussa.
Lisätietoja alueellinen toiminta välilehdellä.

Ajankohtaista

15.10.2018
Yhdistyksemme nettisivut uudistetaan kokonaan syksyn aikana. Näille sivuille päivitetään edelleen pentu uutisia sekä kasvattajatietoja.

13.11. Pentuja myynnissä lisätty

4.11 Asututus ilmoitus lisätty

13.10. Pentuja myynnissä päivitetty

16.9. Uutta kotia etsivät. Koti löytynyt

11.9.2018 Esitys jalostuksen tavoiteohjelmaksi, löytyy kohdasta Kasvatus. JTO esitys on hyväksytty ylimääräisessä yhdistyskokouksessa 4.2.2018 skä SKKY:n vuosikokouksessa 21.2.2018. Kennelliiton jalostustieteellinen toimikunta on kokouksessaan 14.5.2018 hyväksynyt rodun JTO:n muutamin korjauksin vuosille 2018-2022. Korjaukset on toimitettu Kennelliitton 11.9.2018. JTO:n astumisesta voimaan tiedotetaan erikseen.


Satunnainen kuva

Alueellinen toiminta

retkella.bmp


SKIPITTELY TURUSSA KERRAN KUUKAUDESSA

turku_treffit2.jpg

Koko kesä, touko - lokakuu,

kuukauden toinen keskiviikko klo 18.

Koko talvi, marras - huhtikuu, 

kuukauden toinen sunnuntai klo 14.

Paikka:  Karhunojantie 7, Turku


SKIPITTELY PÄÄKAUPUNKISEUDULLA KERRAN KUUKAUDESSA

Parillisina kuukausina (elokuu, lokakuu, joulukuu) treffit Uutelassa Helsingissä. Tapaamme klo 12 Kahvila Kampelan edustalla osoitteessa Uutelantie. Bussi 90 ajaa lähelle Vuosaaren metroasemalta, ja metrolta myös sopiva kävelymatka Uutelaan. Omille autoille parkkitilaa Kampelan viereisellä parkkipaikalla.

Parittomina kuukausina (syyskuu, marraskuu) treffit Petikon ulkoilualueella Vantaalla. Tapaamme klo 12 Petikon parkkipaikalla osoitteessa Tallimäentie (ajo Tiilitien kautta). Bussi 322 kulkee Helsingin keskustasta, Elielinaukiolta.

Treffipäivät ja paikat PKS_treffitKampela.jpg

2018

7.1. Uutela

2017

6.8. Uutela

3.9. Petikko

1.10. Uutela

5.11. Petikko

3.12. Uutela

Tervetuloa mukaan!

PKS_treffit1.jpg


MENNEITÄ TAPAHTUMIA


OULU

Avoin tapahtuma Oulun seudun Schipperken omistajille ja koirille!  

Schipperke-skipittely järjestetään Oulussa lauantaina 24.10.2015 klo 11.


nallikari.jpgPaikkana on Hietasaaren alue. Liikumme merenrannan tuntumassa maastossa ja jonkun verran kevyenliikenteen väylällä. Reitin pituus on reilut kolme kilometriä.

Mukaan sopivat urokset ja nartut, nuoremmat ja vanhemmat. Jätä juoksuaikainen kuitenkin kotiin.

Olkaa ystävällisiä ja ilmoittautukaa sähköpostilla olavi.tapaninen@outlook.com , osallistuvien henkilön/henkilöiden nimet, koirien lukumäärä ja sukupuoli.

Nautimme reitin loppuosalla, nuotiopaikalla – merkitty liitteeseen ympyrällä - omat kahvit tai virvokkeet. Mahdollisuus nuotiolla paistaa omat makkaratkin. Koirat huollamme ensiksi, ottakaa vettä ja mahdolliset eväät mukaan. Varusteet - sään mukaiset.

Mahdolliset oman koirien jätökset korjaamme pois matkanvarrelta, kuten kuuluukin.

Koirien kokoontuminen aluksi kylpylä-hotelli Edenin parkkipaikalla ennen klo 11. Huomaa liitteenä olevaan karttaan merkitylle alueelle (P)

Terveisin Olavi Tapaninen ja Ringo


HELSINKI

SKIPITOTTIS - kurssi

Arkitottelevaisuuskurssi schipperkeille tiistaisin 27.10 - 10.11 klo 20 
Kurssin kesto 3 x 50 min. , hinta 65 € 

kouluttajana Petra Saarman (Citykoirankaveri - Tmi Petra Saarman) paikkana Koirapäiväkoti Hyggebon avara ja lämmin sisätila os. Telakkakatu 8, Helsinki (Hietalahti) 
Ilmoittautuminen viim. 13.10. pia.kivisammal@kolumbus.fi tai 0407387194. 
Kerro ilmon yhteydessä nimesi, puh.nro, sähköpostiosoite, koiran nimi ja ikä. Osallistujien omat toiveet kurssin sisältöön otetaan huomioon, kerro ilmon yhteydessä toiveesi. 
Kurssille mahtuu mukaan max 6 koiraa.

Kurssilla harjoitellaan arkipäivän perustaitoja jokaisen koirakon taitotaso huomioon ottaen. Käsiteltäviä asioita ovat mm. kontaktin luominen ja sen ylläpitäminen, peruskäskyt (istu, maahan, paikka, tänne) sekä itsehillintää kehittävät luopumisharjoitukset. Myös hihnakäyttäytymisen perusteet kuuluvat kurssilla käsiteltäviin asioihin. Koulutuksen tavoitteena on antaa koiran ohjaajalle riittävät työkalut oman koiran motivointia ja oikeanlaista palkkaamista varten, jotta yhteisestä arjesta saadaan koulutuksen avulla mahdollisimman mukavaa ja vaivatonta


KERAVA

 Tervetuloa mukaan pikkujouluskipittelyyn Keravan keinukallion maastoihin sunnuntaina 14.12 klo:12:00

Osoite:Keinukalliontie 47, 04250 Kerava. Parkkipaikkoja löytyy hyvin tien päässä.

HUOM! Aloitusajankohta muuttunut!!


TURKU

Turussa  perinteisen tonttumaiset schipperketreffit sunnuntaina 14.12 klo:14.00. Osoite Karhunojantie

Tarjolla glögiä ja piparia :)


ALUEELLINEN TOIMINTA

Helsingin seutu / Nuuksio

Liity rennolla ja kiireettömällä mielellä seuraan Skipittelylle Nuuksion länsilaitaan Vihtiin. Rengasreitti Klassarinkierros on pituudeltaan keveät 4 km (lähde: Luontoon.fi/Nuuksion reitit) jossa patikoidaan tai siis skipitellään kallioisessa kangasmetsämaastossa sekä myötäillään metsälammen rantamia ja mahdollisesti kiepautetaan lenkki evästauolle vuokramökin tuntumaan nuotiopaikalle jos suurempia esteitä ei ilmaannu (tulentekomahdollisuutta selvitellään ja sitämyötä osaavaa kipinämikkoa haetaan varalle, oletko se sinä?). 

Taukoiluun tai eväshetkeen sopivia luonnon muokkaamia paikkoja löytyy kyllä varsinkin lammen rantamilta, tosin kosteusprosentti lienee näin syksyllä jo melkoinen joten varaa omien eväiden lisäksi sopivat tamineet matkaan.Tanssikengät kannattaa jättää kotiin koska reitillä on myös pitkospuita. Koirattakin saa toki tulla sekä myös muut kuin schipperket ovat tervetulleita. Emme luultavasti kuitenkaan ole ihan keskenämme reitillä joten on suositeltavaa pitää koirat kytkettyinä.

Retken ajankohta: lauantaina 25.10 

Lähtöaika: klo 13.00 (löyhästi arvioitu aika retkeen evästelyineen ja seurusteluineen n.2-3h). 

Lähtöpaikka: Kurjolammentie 03220 Tervalampi (Vihti) 

Yhteyshenkilö: Tuuli Ahlfors 050-5470714 
Tarjolla mahdollisuus kimppakyytiin Veikkolasta (Kirkkonummi P) lähtöpaikalle ja takaisin.


Pst! Säävaraustahan ei oikeastaan tunneta schipperkeväen kesken, mutta jos on luvassa hirmuinen syysmyrsky, on asiaa harkittava uudelleen. Ajantasaista tietoa lähempänä ajankohtaa löydät schipperkeväen keskuudesta facebookista tai ottamalla yhteyttä yhteyshenkilöön.


Rauma

Schipperketreffit eli skipikävely Raumalla sunnuntaina 13.7.2014 klo 15.00  Kappelinsalmen kentällä, joka on Syväraumankadun varrella Lönnströmin kotimuseon vieressä.

Tervetuloa kaikki schipperket ja omistajat. Vietetään hetki leppoisan ulkoilun merkeissä. 

Tervetuloa :)

Mia puh. 0407181576Helsinki

SKIPITOTTIS-kurssi 20.8 - 17.9.2014

Suomen Schipperkekerho ry ja Citykoirankaveri - Tmi Petra Saarman

järjestävät yhteistyössä Arkitottelevaisuus kurssin schipperkeille keskiviikkoisin alkaen 20.8 klo 19 kurssin kesto 5 x 50 min. , hinta 85 € ,
kouluttajana Petra Saarman paikkana Koirapäiväkoti Hyggebon avara ja lämmin sisätila os. Telakkakatu 8, Helsinki (Hietalahti)
Ilmoittautuminen kurssille viimeistään 13.8 pia.kivisammal@kolumbus.fi tai 0407387194.
Kerro ilmon yhteydessä nimesi, puh.nro, sähköpostiosoite, koiran nimi ja ikä. Omia toiveita kurssin sisältöön voi myös esittää.
Kurssille mahtuu mukaan max 5 koiraa. 
Arkitottelevaisuuden peruskurssille voivat osallistua kaikki yli 6 kk vanhat koirat. Kurssilla harjoitellaan arkipäivän perustaitoja jokaisen koirakon taitotaso huomioon ottaen. Käsiteltäviä asioita ovat mm. kontaktin luominen ja sen ylläpitäminen, peruskäskyt (istu, maahan, paikka, tänne) sekä itsehillintää kehittävät luopumisharjoitukset. Myös hihnakäyttäytymisen perusteet kuuluvat kurssilla käsiteltäviin asioihin. Koulutuksen tavoitteena on antaa koiran ohjaajalle riittävät työkalut oman koiran motivointia ja oikeanlaista palkkaamista varten, jotta yhteisestä arjesta saadaan koulutuksen avulla mahdollisimman mukavaa ja vaivatonta


Suomen Schipperkekerho ry ja Citykoirankaveri - Tmi Petra Saarman järjestävät yhteistyössä


Temppukurssin schipperkeille tiistaisin alkaen 11.3. klo 20, kurssin kesto 3 x 50 min. , hinta schipperke-alennuksella 65 € , kouluttajana Petra Saarman , paikkana Koirapäiväkoti Hyggebon avara ja lämmin sisätila os Telakkakatu 8, Helsinki (Hietalahti)

Ilmoittautuminen kurssille viimeistään 7.3  pia.kivisammal@kolumbus.fi  . Kerro ilmon yhteydessä nimesi, puh.nro, sähköpostiosoite, koiran nimi ja ikä.

Kurssille mahtuu mukaan max 5 koiraa. 

Temppukurssi soveltuu kaikenikäisille koirille. Kurssilla harjoitellaan hauskoja temppuja, jotka soveltuvat erinomaisesti koiran monipuoliseen aktivoimiseen. Yhteinen puuhastelu koiran kanssa parantaa kontaktia ja kasvattaa koirakon keskinäistä luottamusta. Kurssilla on mahdollista saada opastusta naksuttimen käytössä.Laivakoirat kavereineen, tervetuloa skipittelemään Keravalle la 22.2!

Reitti kulkee talvisessa metsässä, jossa mahdollisesti muitakin ulkoilijoita. Tästä syystä koirat olisi hyvä pitää kytkettyinä. Lenkin lopussa mahdollisuus makkaranpaistoon nuotiopaikalla (omat makkarat mukaan).

Järjestäjän puolesta tarjolla Kahvia ja pullaa, sekä kuumaa mehua.

Lähdemme liikkeelle Kisaveikkojen majan parkkipaikalta
(osoite Pihkaniityntie 121, Kerava)
lauantaina 22.2.2014 klo 12.00
Tässä reittiohje Lahden moottoritien Keravan rampilta Kisaveikkojen majalle: http://goo.gl/maps/3QAwp

Netissä löytyy myös kutsu.

https://www.facebook.com/events/1458667997688784/?ref_dashboard_filter=upcoming

Tervetuloa
Marjatta 
puh. 040-7155317


Cityskipittely su 9.2.2013

Tervetuloa skipikävelylle Vuosaaren Uutelaan (Hki) sunnuntaina 9.2. klo 13 Laivakoirat omistajineen ja kaikki rodustamme kiinostuneet! Koirien oltava lenkillä kytkettynä, koska Uutela on yleinen ulkoilualue ! Lenkin jälkeen voidaan nauttia kahvilan tarjoiluista!

Kerhokauppa mukana, myynnissä mm.
- 2014 schipperke seinäkalentereita
- heijastinliivejä

Lähtö klo 13 kahvila Kampelan edestä, myöhästyjiä odotetaan 5 min.

Osoite: Uutelantie 1, 00990 Helsinki
Tervetuloa :)
Pia / 0407387194


Kinkunsulatus skipittely su 5.1.2014 klo 13

Kinkunsulatus skipikävely laivakoirille omistajineen ja niiden ystäville on Vuosaaren Uutelassa (Hki) sunnuntaina 5.1.2014. Koirien oltava lenkillä kytkettynä, koska Uutela on yleinen ulkoilualue !

Lähtö klo 13 kahvila Kampelan edestä, myöhästyjiä odotetaan 5 min.

Osoite: Uutelantie 1, 00990 Helsinki

Tervetuloa :)
Pia / 0407387194Pikkujouluskipittely la 30.11.2013 klo 13

Perinteinen pikkujouluskipittely laivakoirille omistajineen ja niiden ystäville on Vuosaaren Uutelassa (Hki) lauantaina 30.11.2013.

Lähtö klo 13 kahvila Kampelan edestä, myöhästyjiä odotetaan 5 min.

Osoite: Uutelantie 1, 00990 Helsinki


Ohjelma:
Tonttuparaati tekee ensin n. 1 tunnin kävelylenkin ja sen jälkeen halukkaat voi ostaa kahvila Kampelasta juomista ja syömistä tai syödä omia eväitä ! Joulutonttukin saapuu paikalle jakamaan pikkujoululahjat periaatteella

" joka lahjan tuo se lahjan saa "


Tervetuloa :)
Pia / 0407387194Cityskipittely sunnuntaina 27.10.2013 klo 13

Tervetuloa kaikki skipit omistajineen sekä rodustamme kiinnostuneet syyskävelylle yhdessä Vuosaaren Uutelaan (Hki) Lähtö klo 13 kahvila Kampelan edestä, myöhästyjiä odotetaan 5 min.
Osoite: Uutelantie 1, 00990 Helsinki

Yht. Pia / 0407387194

Tervetuloa

Pikkujoulukävelylle joukolla skipittelemään sunnuntaina 2.12  Helsingissä. Kokoontuminen  klo 13 Eläinten hautausmaan vieressä olevalla P-paikalla Metsäläntiellä ( Maunulan ulkoilumaja on toisella puolella Metsäläntietä). Vieressä kulkee Hämeenlinnan väylä joten kauempaakin on helppo tulla. Maunulan ulkoilumajan kahvila on auki klo 16 asti, sieltä saa tullessa kahvia ja muuta hyvää. Perinteiset pikkujoululahjat voisimme jakaa myös tullessa majan pihalla, Jos lahjan tuo niin lahjan saa-periaatteella. Joulutunnelmaan saa myös virittäytyä tonttulakein ja kulkusin jne. niin koirat kuin omistajat!! Tonttuparaati on varmasti hauska näky Keskuspuiston muille ulkoilijoille!  Käymme myös sytyttämässä lähtiessä Eläinten hautausmaalle kynttilän!

Pidetäänhän kävelyvauhti sellaisena että kaikki pysyvät mukana, kaveria ei jätetä!!

Ajo-ohjeet: http://www.hesy.fi/hautausmaa.htm

Lisätiedot

Pia / 040 7387194


CitySkipittely lauantaina 3.3.2012 klo 13

 

Pakkaset ovat hellittäneet joten olisiko vihdoin aika kokoontua skipittelyn eli skipikävelyn merkeissä.!!

Vuoden ekalle skipikävelylle lähdetään joukolla lauantaina 3.3.2012 alkaen klo 13 kohteena Kumpulanlaakson maisemat. Tervetuloa niin vanhat kuin uudetkin skipittelijät. Myös rodustamme kiinnostuneet tervetulleita eloisaan joukkoomme!


Kävellään reippaasti ettei tule kylmä, mutta huolehditaanhan ettei kukaan putoa matkasta 


LÄHTÖ: klo 13 Hämeentien sillan alta, jossa Nylanderin puisto. Eniron hakuun Kiiskinkatu, 00550 Helsinki
Ajo-ohje: Lahden moottoritietä tullessa jatka Kustaa Vaasan tietä keskustaan päin. Kun näkyy Paavalinkirkon punatiilinen torni, olet lähellä. Ylitä silta ja käänny HETI oikealle. Sillan alla on parkkitilaa autoille.
Julkisilla paikalle pääsee mm. ratikoilla 6 ja 8. Jää pois Hämeentiellä Paavalinkirkon pysäkillä. Myös useat bussit pysähtyy samalla pysäkillä.


Lenkittelyn jälkeen tarjolla on kuumaa mehua! Nyyttärikesti-periaatteella saa tuoda syötävää!
Lisätiedot: Pia ja piskit 040-7387194
ps. muistakaa kakka-pussit taskuun!


Isänpäivä skipittely Lohjalla.

13. marraskuuta 2011

klo 13:00 - 15:30

Liessaaren luontopolun maisemissa.
Lähtö klo.13 uimarannan parkkipaikalta. Haikarinkatu (loppu päässä).
Tarjolla on glögiä ja pikkupurtavaa.
Mukaan voi ottaa myös omia eväitä, matkan varrelta löytyy laavu, jossa voi paistaa vaikkapa makkaraa.

Kaikki joukolla mukaan!

http://www.lohja.fi/default.asp?sivu=1&alasivu=599&kieli=246

http://foreca.fi/Finland/Lohja/tenday

Liessaari valssi.

"Liessaaren rantamille
taas aatokseni vie
siksi tää laulu sille
nyt paikallansa lie.
Luonto niin vehmas siellä
tervehtii kulkijaa.
Varjossa lehtotiellä
kun hiljaa vaeltaa.
Liessaaren santaa lainehet lyö,
Liessaaren rantaan tummuu jo yö,
Lehdoissa illoin lintuin laulu soi
tunnelmaa tuota ei unhoittaa voi."

Lohjalaisen Arvo Tolosen kaunis kuvaus Liessaaresta ja sen luonnosta.

 

 Lokakuun CitySkipittely

Viikissä sunnuntaina 30.10.2011 klo 15.30

Hei,  kaikki nyt mukaan niin isot kuin pienet mustat tai muun väriset tai rotuiset! Tervetuloa myös ilman omaa pikkumustaa tutustumaan ihan luonnossa skipinomistajiin ja rotuun! Lähdemme skipitellen valloittamaan Viikin luonnonsuojelualuetta (huom! koirat pidettävä kytkettynä), kokoontuminen Gardenian edessä , arvioitu lenkin kesto 1,5-2 h. Koska on nyt Halloween-juhlan aika, saa siis pukeutuakin vaikka pirunsarvilla (Tiimari) ^^ ^^ tai pelästyttää muut toden teolla…iiiik!!!  Retkeillessä voi tulla pikku nälkäkin joten ota evästä mukaan jos tahdot!

Aika: su 30.10 klo 15.30

Lähtö: Gardenian sisäpihalta, os. Koetilantie 1, 00790 Helsinki

Tulo-ohjeet: Viikkiin pääsee myös yleisillä ajoneuvoilla, huomioi su-aikataulu. Katso esim.HSL : Reittioppaasta aikataulut : http://www.hsl.fi/FI/sivut/default.aspx   Lisää tulo-ohjeita: http://www.gardenia-helsinki.fi/tuloohjeet.htm

AUTOILIJAT: Hakalantien  varressa on parkkitilaa, myös Gardenian P-alueelle voi jättää auton, EI autoja mieluiten Yliopistollisen Eläinsairaalan P-alueellle

KARTTA: http://www.gardenia-helsinki.fi/kartta.htm

 bussikartta.jpg

 Syysterveisin Pia ja piskit( p.040 7387194)

 


Skipien kevätretki su 15.5  Myllykoskella


lähdetään skipittelemään eli koirien kanssa ulkoilemaan luontoon Myllykosken ulkoilureiteille, joka sijaitsee Nurmijärven kunnassa. Halutessasi voit ottaa evästä mukaan, pysähdytään nauttimaan niitä jossain vaiheessa. Vettä koirille!! Arvioitu lenkin kesto on n. 2 h reitin pituudesta ja säästä riippuen.

Aika: sunnuntai 15.5
Lähtö: klo 13 Kirkonkylä-Myllykoski ulkoilureitin parkkipaikalta
Katso tulo-ohjeet tästä linkistä: http://www.nurmijarvi.fi/vapaa-aika_ja_kulttuuri/matkailu/luonto_ja_retkeily/myllykoski
Myllykukon huoltoasemalta löytyy myös parkkitilaa, sieltä on jonkun verran kävelymatkaa tapaamispaikalle.
Tervetuloa kaikki mukaan kevätretkelle. Rodustamme kiinnostuneille hyvä tilaisuus tutustua laivakoiraan luonnossa ;) ja niiden omistajiin!

t. Tuuli ( 050-5470714) ja Pia (p. 040-7387194)

ps. Pialta voi ostaa Kerhokaupan tuotteita paikan päällä.


Tammikuun skipittely Seurasaaressa

Aika: SUNNUNTAI 30.1.2011  klo 12

Paikka: Seurasaari, Helsinki

Tulo-ohjeet: mm. bussi 24 pysähtyy Seurasaaren sillan kohdalla, p-paikkoja on sillan kupeessa

Skipikävelyn pituus/ kesto on sään mukainen eli n. 45min-1,5h. Seurasaaressa voi myös  pakkasen lisäksi tuulla joten pukeutuminen sen mukaan. Saaren kioskista saa lämmintä juotavaa ja makkaraa +muita herkkuja joten omia eväitä ei välttämättä tarvitse mukaan. Koirat on pidettävä kytkettynä ja kakat kerättävä, joohan!!

Kerhokaupan tuotteita voi ostaa Pialta. Tuotelista löytyy kerhon nettisivuilta. Ostostilaukset viim. la 29.1 pia.kivisammalmiau.pngkolumbus.fi tai 040-7387194.

Tervetuloa mukaan iloiseen laivueeseen niin uudet kuin vanhat tutut

Talviterveisin

 Tuuli/050-5470714 ja Pia


Skipikävely ja pikkumustien pikkujoulu
  pikkumustien_pikkujoulut.jpg

28.11.2010  klo 11, Kumpulanlaakso, Helsinki

Pikkumustien pikkujoulukävelylle osallistui 16 skipiä omistajineen. Kävelyn lopuksi nautittiin vielä jouluherkkuja ja glögiä. Joulutonttu jakoi kaikille pienet paketit. Kiitos kaikille mukavista skipittelyretkistä vuonna 2010.

 


Syyskuun Skipikävelylle

la 18.9.lähdetään skipittelemään eli koirien kanssa ulkoilemaan luontoon Myllykosken ulkoilureiteille,
joka sijaitsee Nurmijärven kunnassa. Halutessasi voit ottaa evästä mukaan,
pysähdytään nauttimaan niitä jossain vaiheessa. Vettä koiralle.
Arvioitu lenkin kesto on n. 2 h reitin reitin pituudesta ja säästä riippuen.
Aika: lauantaina 18.9.10Huhtikuun Cityskipittely

Aika: lauantaina 24.4.2010 klo 11
Paikka: Tuomarinkylä, Helsinki

Lähtö: Tuomarinkartanon vinttikoirakeskuksen portilta/P-paikalta

  

Skipikävely Helsingissä SEURASAARI  21.2 sunnuntai 13.00


CitySkipittely lauantaina 23.1.2010 klo 13 alkaen Kumpulassa, Helsinki


cityskipittajat1109.jpg

CitySkipittäjät valmiina lähtöön! Kulkuvälinekin on jo bongattu.


 

 skipimiittinki190909.jpg

Itä-Suomen schipperketapaaminen Heinoniemellä 19.9.2009

Paikalla oli mainiot 13 schipperkeä ja 21 schipperkeihmistä. Koolle kutsumisesta ja järjestelyistä vastasi Nina Malinen.

Video
Kuvaaja Sirpa Hyvönen
Apulaiskuvaaja Olli Hyvönen